Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0493 19 65 02

Tuinonderhoud, het hele jaar door

Hannaert Koen is uw geschikte tuinaannemer om uw groene oase tijdens ieder seizoen van het jaar te laten stralen. Met een eenmalig of periodiek tuinonderhoud blijft uw tuin er netjes bijliggen en hoeft u alleen maar te genieten van de natuur.

Gazon

Iedereen heeft graag een mooie groene gazon in zijn tuin. Om deze in te zaaien en te onderhouden in de streek van Dilbeek en Bever bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze grondwerken leggen wij het terrein aan om in te zaaien. Later mag u op ons onderhoud blijven rekenen waarbij wij uw gazon eveneens ontmossen. Daarnaast onderhouden wij uw beplantingen door uw bomen te snoeien.

Afsluitingen

Een verwilderde tuin of terrein brengen wij weer helemaal in orde door graafwerken en door de grond te nivelleren. Daarna bakenen wij het domein eventueel af om u de nodige veiligheid en privacy te schenken. Deze tuinafsluitingen kunnen wij in de meest uiteenlopende materialen plaatsen. Kies uit:

  • beton
  • Bekaert-materialen
  • houten panelen
  • ijzer
  • steenkorven

Contact

Zet meteen de juiste stap voor grondig tuinonderhoud in Dilbeek, Bever en de rest van de regio. Wij voeren de werken uit volgens uw wensen voor bloeiende tuinen.