Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0493 19 65 02

Professionele afbraakwerken door David Vervondel

Het afbreken van gebouwen is werk voor professionals. David Vervondel is met zijn jarenlange ervaring de geschikte partner voor afbraakwerken van kleine tot middelgrote gebouwen. Met onze aangepaste machines zorgen wij voor een vlotte en veilige afbraak van uw gebouw. 

Alle afbraakwerken gebeuren met de grootste precisie en volgens de regels van de kunst.

Afbreken

Wil u ruimte maken voor een nieuw project of staat er een gebouw in de weg? Afbraakwerken zijn meestal de eerste fase in uw project. Hiervoor kan u rekenen op de professionele afbraakwerken van David Vervondel. Onze vakmensen staan garant voor een afbraak met kennis van zaken en zijn uitgerust met het juiste materiaal. Reeds meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het afbreken van kleine en middelgrote gebouwen, maar ook tuinhuisjes en bijgebouwen behoren tot de mogelijkheden. Wij werken voornamelijk in de ruime regio rond Dilbeek, Bever, Geraardsbergen, Ninove en in het Pajottenland en wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Afval sorteren

Na afbraakwerken of sloopwerken blijft er veel puin en afval over. Bij David Vervondel sorteren we de verschillende materialen die van de afbraak komen en brengen we ze zelf naar het containerpark. Wij zorgen ervoor dat uw terrein er na de afbraakwerken netjes bij ligt, klaar voor de volgende fase van uw project. En ook hiervoor kan u ons inschakelen, want wij zijn eveneens gespecialiseerd in tal van graaf- en grondwerken.

Contact

Neem vandaag nog contact op met aannemer David Vervondel in Bever voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Ook voor grondwerken en de aanleg van opritten en terrassen kan u op ons een beroep doen.