Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0493 19 65 02

Aanleg van terrassen en opritten

Droomt u van een nieuw terras? Of wil u een mooie oprit voor uw wagen? Dan bent u bij David Vervondel aan het juiste adres. 

Onze expertise garandeert u een perfecte plaatsing met hoogstaande materialen, vakkundig door ons uitgevoerd. Naast de aanleg van terrassen en opritten kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen van carports en houten bijgebouwen in uw tuin. Wij voeren elke opdracht uit tot in het kleinste detail, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. Wij werken in de ruime regio rond Dilbeek, Bever, Geraardsbergen, Ninove en in het Pajottenland.

Uitbreken van oude bestrating

Bij renovaties kan het zijn dat er eerst oude bestrating moet uitgebroken worden. Ook hiervoor kan u rekenen op David Vervondel. Voor we een nieuwe oprit, terras of tuinpad aanleggen, gaan we eerst een eventuele oude bestrating uitbreken en voeren we het puin meteen naar het containerpark. Vervolgens maken we met onze grondwerken uw ondergrond gebruiksklaar voor de nieuwe aanleg.

Terrassen en opritten

Wanneer u beslist om een nieuw terras of een nieuwe oprit aan te leggen, kan u ofwel zelf een plan indienen ofwel een beroep doen op een externe architect. Hiervoor komen wij graag tot bij u om samen met u alle mogelijkheden te bekijken, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. Wij bieden u een ruime keuze aan materialen voor terrassen en opritten zoals:

  • klinkers
  • terrastegels
  • grindmatten
  • dolomiet
  • gravel

Carports

Hebt u geen garage maar wil u uw wagen toch graag droog parkeren? Dan is een carport op uw nieuwe oprit de ideale oplossing. Wanneer u een carport koopt, kunnen wij deze voor u plaatsen. U kan ons ook inschakelen voor het plaatsen van houten bijgebouwen in uw tuin. Zo hebt u met David Vervondel slechts één aanspreekpunt om alle buitenruimte rond uw gebouw te laten aanleggen en inrichten. 

Contact

Neem vandaag nog contact op met aannemer David Vervondel in Bever voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Ook voor grondwerken en de aanleg van afbraakwerkenkan u op ons een beroep doen.