Vervondel David

Graafwerken, Oprit aanleggen, Grondwerken, Afbraakwerken, Tuinonderhoud & Bomen snoeien

Contact Bel ons

Wagen op de oprit, genieten op het terras

Naast het tuinonderhoud is Vervondel David ook uw aannemer om de ruimte rond uw woning of bedrijf in te richten. Uw terras of oprit aanleggen, is een job die wij heel professioneel op ons nemen. Zelfs de houten bijgebouwen in de tuin plaatsen wij voor u.

Uitbreken

Met onze service leggen wij opritten, terrassen en andere tuinpaden rond uw nieuwbouw. Maar ook voor een renovatie komen wij tot bij u in de streek van Dilbeek en Bever. Hierbij breken wij de oude bestrating netjes af en voeren het puin meteen weg. Met onze grondwerken ligt de ondergrond er gebruiksklaar bij voor de aanleg.

Terras & oprit

Met Vervondel David komen wij op voorhand steeds langs om uw materiaalkeuze en andere wensen te bespreken. Zo kan u zelf een plan aangeven voor de werken of wanneer dit niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om op een externe architect een beroep te doen. Wij werken voor het terras en uw oprit met:

  • klinkers
  • terrastegels
  • grindmatten
  • dolomiet
  • gravel

Terrassen kunnen eventueel ook in een houtsoort worden geplaatst.

Carports

Uw wagen staat mooi op uw nieuwe oprit maar het is misschien ook handig dat u de auto droog kan parkeren. Hiervoor kan u een carport kopen die wij voor u plaatsen. Vraag ons eveneens voor het plaatsen van houten bijgebouwen in uw tuin. Op die manier is de buitenruimte rond uw gebouw in één moeite efficiënt aangelegd en ingericht.

Contact

Laat ons uw terras en oprit aanleggen in Dilbeek, Bever en omgeving. U mag op kwaliteitsvolle werken rekenen. Neem daarom snel contact met ons op.